Mihai Angiu Photography

MIHAI ANGIU PHOTOGRAPHY

Câte ceva despre mine :)

Întotdeauna mi-au plăcut amintirile, acele amintiri care trezesc emoții, care reușesc să te cutremure din temelii. Nu spun că trăim în trecut, dar trecutul ne face ceea ce suntem astăzi, iar când astăzi va fi trecut, el va fi încă o piesă de puzzle din cel ce vom fi mâine. Cred că orice om vrea să știe din ce este făcut, iar pentru asta nu este nevoie să îți întorci viața pe dos să îi vezi cusăturile. Fotografiile sunt suficiente să nu uiți.

Când mi-am cumpărat primul DSLR, a fost dragoste la prima declanșare. Mi-am dat seama atunci că pot crea chiar eu amintiri, că pot reînvia emoția în sufletele oamenilor și că pot aduce zâmbete, poate pierdute, pe fețele lor. Mi-am dat seama că pot fi o ancoră între trecut, prezent și viitor.Așa că m-am dedicat acestui scop. Eram în anul II de facultate. Acum, fotografia este parte din mine. În fiecare zi îi învăț limbajul, o dezbrac de haine, îi aflu din secrete, iar fascinația și pasiunea pentru ea cresc cu fiecare cadru nou realizat.

Cred că oricâte școli ai urma și oricâte cursuri ai aprofunda, dacă nu pui suflet, dacă nu lași o bucățică din tine în fiecare cadru și dacă nu reușești să transmiți ceva cu fiecare fotografie realizată, nu te poți numi fotograf. Fotografia nu este pentru mine un job. Ea este un mod de a trăi. Prin ea am citit povești ce nu pot fi citite în cărți. Prin ea am cunoscut oameni. Oameni adevărați, pentru că fotografia înlătură măști și dezvelește chipuri. Oameni frumoși. Și cu ea am scris și eu, la rândul meu, povești nemuritoare.

Ce zici? Scriem împreună și povestea ta?